· 

Frühling ist da! Blazer und Heels. - Itt a tavasz! Blézer és félcipő.

DE

 

Ich hab´ das Gefühl, der Frühling ist endlich da, oder in ein paar Tagen. :) Die Vögel singen und die Sonne zeigt auch mehr von ihrem Gesicht. Meine Laune wird auch viel-viel besser und meine Produktivität. :P

 

Weiße Hosen trage ich nur im Frühling und Sommer, da sie sehr empfindlich sind. Für mich bedeutet diese Farbe Reinheit und Eleganz. Mit Weiß kann man meiner Meinung nach nie daneben liegen!

 

Du kannst sie sehr vielseitig kombinieren, z. B. von Kopf bis Fuß ganz weiß oder nur unten und oben eine andere Farbe. Die Fantasie sind hier keine Grenzen gesetzt. :)

 

Mein Set habe ich aus weiß, beige und Knochen weiß zusammengestellt.

 

Liebt ihr auch solche einfachen aber eleganten Outfits?

 

xoxo,

E.

 

 


 

HU

 

Úgy érzem végre itt a tavasz, érezni a levegőben, csicseregnek a madarak és a nap is egyre többször mutatja meg magát. A kedvem is sokkal jobb ennek köszönhetően, és a munkásságomra is jó hatással van az időjárásváltozás. :)

 

Fehér nadrágot mindig csak tavasszal és nyáron hordok, hiszen nagyon kényes szín. A fehér számomra az eleganciát és a tisztaságot jelenti, magában hordozza a kifinomultságot.

 

Ha fehéret viselsz, nem tudsz mellé nyúlni, és több oldalúan is tudod kombinálni. Például tetőtől talpig fehér, vagy a nadrág/szoknya fehér és ahhoz illő felsőrész, vagy a felsőrészt választod mint fehér darabja a szettednek. Igazából mint mindig, a fantáziád szab határokat. :)

 

Az én outfitemet ezúttal a fehér, a csont és a bézs árnyalatai alkották.

 

Ti is szeretitek az ilyen egyszerű de mégis elegáns szetteket?

 

xoxo,

E.

 

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 1
  • #1

    Melanie (Sonntag, 25 März 2018 17:46)

    Was für ein toller Look! Die hellen Farben mag ich total gerne, besonders in dieser Kombi! Ich hoffe auch, dass der Frühling bald kommt :-*

    Melanie / www.goldzeitblog.de