· 

LAST WARM AUTUMN DAYS IN VIENNA

Az utolsó meleg őszi napok Bécsben

 

 

EN

 

I had some things to do in the city and since these are the last warm days of autumn, I picked up a nice set and had a walk with my boyfriend and Lotti. The choice was perfect, because it was not cold and also pretty (I hope I was). :)

 

I've had so much to do all the time lately, sometimes I feel the waves clash over my head but I cope with the situation. This is how we can grow and advance in life. The best thing is, that all I do pays off in the end and I also do it with passion. I feel lucky, very lucky.

 

The set:

The boots are old enough, I think I bought them when I moved to Vienna four years ago. Crazy how time is running. The dress is from Zara, but unfortunately, on the pictures you can't see the small dots and the curly border at the wrists. The leather jacket was last year's model, I received it from my boyfirend for my birthday, but I link you to every piece of present-day collections. I mentioned the bag and the cap in the previous post, but I link it again. :)

 

Have a nice day,

xx,

Emma

 


 

HU

 

Volt pár elintézni valóm a városban, így kihasználva még a "jó" időt, egész laza szettet vettem fel és sétáltunk egyet a párommal és Lottival. Tökéletes volt a választás, mert nem fáztam és még csinos is voltam (szerintem lagalább is). :)

 

Annyi minden teendőm van amúgy az utóbbi időben, néha úgy érzem összecsapnak a hullámok a fejem felett, de megbírkózom a helyzettel. Hiszen így tudunk fejlődni és előrébb jutni az életben. A legjobb az egészben, hogy mindent amit teszek, a sok munka, kifizetődni látszik és mindent a jövőmért teszek és úgy, hogy mindeközben szeretem azt amit csinálok, méghozzá szívből. Szerencsésnek érzem magam, nagyon is.

 

A szett:

A cipellők már elég régiek, szerintem akkor vettem amikor Bécsbe költöztem, immár négy éve. Húha..rohan az idő. A ruha a Zarából van, a képeken sajnos nem látni de tüneményes kis darab, fekete pötyökkel és fodros szegéllyel a csuklónál. A bőrkabát is tavalyi modell, a páromtól kaptam születésnapomra, de linkelek nektek hasonlót minden darabnál mostani kollekciókból. A táskát és a sapkát az előző posztban is már említettem, de azért ismét linkelem. :)

 

Szép napot,

xx,

Emma

 

 

 

 

BOOTS - H&M (old)

- similar here

 

DRESS - ZARA

 

Man WOOL SWEATER - Ralph Lauren (old)

- similar here

 

Leather Jacket - ZARA (old)

- similar here

 

HAT - little shop in Vienna

- similar here

 

BAG - Zara 

- similar here

 

 

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 2
 • #1

  Melanie (Sonntag, 12 November 2017 13:15)

  So ein süßer Herbstlook! Die Jacke und dein Rucksack gefallen mir sehr gut :-*

  viele liebe Grüße
  Melanie / www.goldzeitblog.de

 • #2

  Emma (Sonntag, 12 November 2017 13:20)

  Dank Melanie. Freut mich sehr, wenn sie dir gefallen!
  Liebe Grüße,
  Emma