· 

Textured blazer with check pattern - Tweed blazer

 

EN

 

A major part of the 2017 trend is the glencheck pattern. This year, the small checkered pattern is taken over by the larger version, which is why we can celebrate the great return of the classic glencheck pattern.

 

This is what the big designers also demonstrate, from Prada to Balenciaga, mostly on trousers and coats. Fortunately, big, but cheaper fashion houses also follow the trend, such as Mango, Asos and Zara.

 

My blazer from Mango was 59 €, which I think is still a fair price for fashion enthusiasts. Last but not least, it is a good investment, since it can be used in many different ways and since it is back, it can be a member of our casket for several years.

 

In today's post I will introduce you a more elegant version and a casual one.

I hope you will enjoy it, although the shoes inspired by Balenciaga are not the taste of all, but I really like them and I think they are very cool. :)

 

xx,

Emma

 

ps: scroll down all the way and click on the thumbnails they will direct you straight to the product page.

 


 

HU

 

A 2017-es őszi trend egyik fő jegye a glencheck-kockás minta. Idén a kis méretű kockás mintát felvátja a nagyobb verzió, amivel a klasszikus glencheck minta nagy visszatérését ünnepelhetjük.

 

Ezt amúgy a nagy dizájnerek is bebizonyítják a Prada-tól a Balenciaga-ig, legfőképpen nadrágokon és kabátokon keresztül. Szerencsére a nagy, azonban olcsóbb divatházak is élnek a minta visszatérő erejével, mint például a Mango, Asos és Zara.

 

Az én blézerem a Mangonál 59 € volt, ami szerintem még reális áron nyújt lehetőséget a divatkedvelők számára. Nem utolsó sorban egy jó befektetés is, hiszen többféle képpen viselhető, és mivel visszatérő darab, így több évig is a ruhászszekrényünk tagja maradhat.

 

A mai posztban egy elegánsabb verziót és egy lazábbat is bemutatok nektek. Remélem tetszeni fog, bár a Balenciaga ihlette sportcipőm nem mindenkinek a Geschmak-ja, de én nagyon megszerettem és szerintem nagyon vagány is.  :)

 

xx,

Emma

 

ps.: Görgessetek teljesen le és kattintsatok a kis képekre, amik azonnal továbbdobnak az adott termék oldalára.

 

 Kommentar schreiben

Kommentare: 2
 • #1

  Melanie (Mittwoch, 11 Oktober 2017 16:30)

  Blazer und Bluse sehen ja toll aus! Der Trend gefällt mir auch sehr gut :-*

  Melanie / www.goldzeitblog.de

 • #2

  Lisa (Mittwoch, 01 November 2017 19:26)

  Liebe Emma,

  ich bin soeben durch dein Kommentar bei mir auf deinem Blog gestoßen. Deine Bilder sind wunderschön! Und vor allem finde ich diesen Post mit dem Blazer meeega <3
  Freue mich schon auf weiter Beiträge!
  Alles Liebe
  Lisa