· 

Cozy sweater days are coming

EN

 

We shot these pictures last week. I tried to share them with you earlier but I had no time. At the moment I got two jobs and I started training to become a personal stylist.

 

My baby, Lotti, had a surgery in Hungary on Monday. This was probably harder for me than for her. When I left her at the clinic, I had a terrible feeling. She means everything to me. The Doctor called me two hours later and told me everything went well. <3 Just in a few days she will be back to normal.

I´m sorry guys but I´m such an emotional girl. :) Anyways, she has to wear a jumper for ten days so she doesn't lick the wounds. It´s a bit to small for her so she keeps trying to rip it off. She just needs some rest for now.

 

I think this post will be a little more personal, my head is full of thoughts and I want to share them with you.

 

Last weekend I was in Budapest for two days and attended the stylist school that I mentioned above. It was fantastic, I´ve learned many things from Mary Tarcsay, who is my teacher. Mary is a very sympathetic, energetic, dear lady who passionately passes on her knowledge.

The course was about elementary theories of colors, the possibilities of grouping colors, and of course the season theories.

 

We were seven girls in the course, the mood was pretty nice, everyone was feeling good. :)

I´m glad that I had such an experience. The best part is that it´ll continue in October, because I´ll start the second part of the course. I can´t wait!!! :) <3

 

I can´t believe my childhood dream is coming to fruition lately, as I was standing in front of the dresser and I marveled at the shop windows. My love of clothes is inescapable.

 

I've been working a lot over the years to go to where I´m today, both spiritually and physically, but I´m patient and I know that hard work and determination pays off.

 

The most beautiful thing is that I'm just beginning and enjoying every single minute of my life. Of course, sometimes I get tired and I have bad days, but that is balance, this is life. It's important that we always have our goals. <3

 

to be continued,

 

xx,

 

Emma

 

 


HU

 

A képeket előző héten csináltuk még, hamarabb akartam posztolni de valahogy a munkával (most már kettő is van) még össze kell csiszolnom a blogolást.

 

Lotti hétfőn túlesett a műtéten, ami engem szerintem sokkal jobban megviselt mint őt. Amikor ott hagytam az állatorvosnál és kiléptem az ajtón, azonnal elkezdtem pityeregni, hiszem ő a mindenem, életem kis szerelme. Megőrülnék ha történne vele valami. Akinek van kutyája gondolom  átérezi ezeket a dolgokat és nem csak én vagyok ilyen puhány. :)

 

Szóval hosszú (számomra hosszú) két órát vártam, majd csörgött a telefon, hogy mehetek érte. Már rohantam is, szerencse, hogy csak két utcára van tőlünk Magyarországon a doki, így egy szempillantás alatt ott voltam. Amint megpillantottam kába kiskutyámat megnyugodtam, hogy él és minden rendben. Márcsak pár nap és újult erővel rosszalkodhat nekem ismét. 

Azóta eltelt négy nap és Lotti egyre jobban van, csak a ruhájától viszket nagyon, nem kifejezetten szereti, de muszáj még pár napot kibírnia benne, hogy ne tudja a sebét nyalogatni.

 

Sok minden jár a fejemben, azt hiszem ez a poszt egy picit személyesebb lesz...végülis az én blogom és azért van, hogy azt osszak meg veletek amit akarok.

 

Hétvégen részt vettem Budapesten Tarcsay Mária színdinamikai szakmérnök alapképzésén, ami fantasztikus volt. Mária egy nagyon szimpatikus, energikus, kedves hölgy aki szenvedéllyel adja tovább a tudását.  A tanfolyamon szó volt színelméleti alapismeretekről, a színek csoportosításának lehetőségeiről és persze az évszakelméletek sem maradhattak ki.

 

A tanfolyamon heten voltunk csajok, a hangulat szuper volt, mindenki jól érezte magát. Örülök, hogy egy ilyen élményben lehetett részem. A legjobb az egészben, hogy ez októberben folytatódik tovább, hiszen akkor már a női arculattervező tanfolyamon fogok részt venni. Alig várom!!! :) <3

 

El sem hiszem, hogy a gyermekkori álmom válik valóra, hiszen kicsiként is már a ruhaboltok előtt álltam és csodáltam a kirakatokat. A ruhák iránti szerelmem kiolthatatlan.

Sokat dolgoztam az évek alatt, hogy idáig eljussak ahol ma vagyok, mind lelkileg és fizikailag is, de türelem rózsát terem és a kemény munka meghozza gyümölcsét.

 

A legszebb, hogy ez még csak mindennek a kezdete, minden egyes percét élvezem az életemnek, a munkában is, ahol kirakatrendezést tanulok, mind a tanfolyamon a Marcsinál. Persze néha én is elfáradok és vannak rossz napjaim, de ez a balance, ilyen az élet. A fontos, hogy mindig legyenek céljaink. <3

 

Ez csak a töredéke amúgy amit le akartam írni, de így is hosszúra sikeredett és nem akarom, hogy sokkot kapjatok. :)

 

Folyt. köv.,

 

Emma

 

 

 

 

SWEATER - ZARA

JEANS - Pieces (old)

WATCH - DANIEL WELLINGTON

SNEAKERS - ZARA (man)

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 0