· 

Favourite cosmetic products - Kedvenc kozmetikai termékek

EN

 

1. GARNIER mizellar cleansing water

I never liked the Garnier products before, especially shampoos, because my hair gets greasy very fast. But I am satisfied with the mizellar face water and it is one of my fave products already. It cleans very thoroughly, removes makeup, protects from acne and does not irritat my eyes. This was my second bottle and I will continue to buy this product in the future.

 

2.ALVERDE clear healing earth face tonic

I bought this tonic for the third time at Dm, it has an antibacterial effect that reduces the appearance of acne. It helps to close you pores too. After the mizellar water, I continue my evening routine with this tonic.

 

HU

 

1. GARNIER micellás arctisztító víz

Sosem szerettem a Garnier termékeket, főleg a samponokat mert nagyon zsírosodott a hajam tőlük, DE a micellás arcitisztító vízzel nagyon elégedett vagyok, sőt a kedvenc termékeim közé sorolom. :) Nagyon jól tisztít, sminket könnyedén eltávolítja, nem lesz a bőröm pattanásos, kíméli a szemkörnyékemet. Ez már a második flakon amit elhasználtam és továbbra is ezt a terméket fogom választani ha micellás vízről van szó.

 

2. ALVERDE clear iszapos arctonik

A tonikot már harmadjára vettem meg a Dm-ben mert antibakteriális hatású, így csökkenti a pattanások kialakulását. Azonkívül összehúzó és pórusfinomító hatású. A micellás víz után mindig ezzel a tonikkal folytatom az esti rutinom.

 


EN

 

3. LA ROCHE-POSAY termal water spray

This is a product I can live without and I think it is a bit of a luxury, but if you have some extra money, try it out, you will not be disappointed. I use the spray in the morning and in the evening after toning. It refreshes and makes my skin soft. I love it. +++

 

4. BALEA face mask

I use it in the evenings but not every day. After cleaning I do not put on my night cream, instead one of the masks. In the morning after the usual face washing my skin is rested and soooo soft. I am totally happy with those masks.  There are several variations: repairing mask with green tea and hyaluronic acid, cleansing mask with algae and hyaluronic acid, anti-agning mask with wild rose and hyaluronic acid.

 

 

HU

 

3. LA ROCHE-POSAY termálvíz spray

Ez egy olyan termék ami nélkül tudnék élni mert picit luxusnak tartom a használatát, de aki megteheti próbálja ki mert nem fog csalódni. A sprayt reggel és este egyaránt használom a tonizálás után. Frissít és nyugtatja a bőrt. Imádom. +++

 

4. DM BALEA kapszula maszkok

Esténként használom, de nem minden nap. Tisztítás után nem az éjszakai krémemet viszem fel, hanem a maszkok közül azt, amelyikhez kedvem van. :) Reggel a megszokott arcmosás után babapopsi puha tőle a bőröm és kipihent. Több fajta variáció is van: újjáépítő maszk zöldteával és hialuronsavval, tisztító maszk algával és hialuronsavval, fiatalító maszk vadrózsával és hialuronsavval. 

 


EN

 

5. BATISTE TROPICAL dry shampoo

So far I used Dm label dry shampoos, but I was not completely satisfied. So a few weeks ago I bought a new one from Batiste. The fragrance is maybe a little to sweet but the effect is perfect. If you simply do not have time and you are in hurry, just pick up the dry shampoo and your rescue is in your hand.

 

HU

 

5. BATISTE TROPICAL száraz sampon

Eddig a Dm-es száraz samponokat használtam, de valahogy nem voltam teljesen elégedett, így pár héttel ezelőtt elcsábultam és a Batiste spray-t vettem meg. Az illata talán picit túl édes de a hatás valami eszméletlen. Ha az embernek egyszerűen nincs ideje a munka miatt vagy akármi okból kifolyólag hajat mosni, ez egy igazi megmentés. Csak ajánlani tudom.

 


EN

 

6. NATURE REPUBLIC cream concealer

This is the perfect concealer for me, because it is creamy, does not dry in 1 sec and completely removes my eye bags. I ordered it on ebay.de for 12 $.

 

7. NYX blush

I bought this blush in Zurich on my holiday. The color " AMBER" is really beautiful. It is well pigmented, durable and easy to work with.

 

8. LAURA MERCIER blush

This blush is my second fave in the last months. Here is valid too what i mentioned above.

Color is amazing, pigmented and easy to work with.

 

9. KIKO bronzer

I got this bronzer one year ago and it will be empty soon. It does not dust and it is well pigmented, lasting and can be built well. This bronzer was a limited edition but the normal Kiko  bronzers have the same good quality.

 

10. TREND IT UP lipliner

I can not imagine a better lipliner because this one is really lasting and cheap too. :) I put it on in the morning and at 12 o´clock it still looks fresh. I can eat and drink without it coming off. My favourite color is the 420.

 

 

HU

 

6. NATURE REPUBLIC krém concealer

Számomra a legtökéletesebb korrektor, mert egyszerű vele dolgozni, jól fed, nem szárít és tartós. Ebay-en rendeltem 12$-ért mert boltban eddig nem találtam. :)

 

7. NYX arcpirosító

Zürichben vettem ezt a szépséges színt ("AMBER ") mert bővíteni akartam a sminkcsaládomat. Teljesen odáig vagyok érte és nyár óta csak ezt a pirosítót használom és a másik kedvencemet amit lejjebb olvashattok majd. Amúgy a termék nagyon jól pigmentált és egyszerű vele dolgozni, nálam tartós is. +++

 

8. LAURA MERCIER arcpirosító

Ami fent elhangzott, erre a termékre ugyanúgy érvényes. Szép szín, jól pigmentált, tartós, könnyű vele dolgozni. +++

 

9. KIKO bronzer

Több mint egy éve megvan és most fog elfogyni. Nem poroz, erősen pigmentált, jól építhető és tartós is. Mi kell több? :) Ez egy limitált kiadás volt de a normál Kiko bronzerek ugyan ilyen jók.

 

10. TREND IT UP ajakkontúr ceruza

Ennél a ceruzánál jobbat elképzelni sem tudok és még olcsó is. Reggel felkenem és egész nap a helyén marad, nem kenődik el, nem maszatolódik. Sőt van, hogy én az egész ajkamat ezzel húzom ki és satírozom be. Meg se kottyan neki az evés, ivás. Kedvenc színem a 420-as.

 

Do you want to try one of these products or do you have something already?

 

Kedvet kaptatok, hogy kipróbáljatok valamit a termékek közül? Vagy valamelyiket ti is használjátok?

 

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 0