· 

Color trends - Fall 2017

2017 ősz divatszínei

 

EN

 

I know it's still summer, but I'm totally excited for the colder time of the year.

 

Of course, I like the summer, but I am also in love with coats and scarves. :)

Pantone Color Institute already prepared
this year's fashionable colors in the beginning of this year after the New York fashion show in January.

While comforting, enveloping colors and ease are crucial to the seasonal feeling, standout shades include a pale pink Ballet, a refreshing Golden Lime and a bright Marina blue. These hues add a striking touch when paired with the classic autumnal shades of Navy Peony, Neutral Gray, Butterrum and Tawny Port.


So guys, please forget the usual gray-brown-blackness. :) There is a bright variety between these wonderful colors that you can superbly match.

Scroll down because I've assembled some sets for you.

xx,
Emma


HU

 

Tudom, hogy még nyár van de én teljesen be vagyok zsongva az őszre és a hozzá tartozó új trendekre. Természetesen szeretem a nyarat, de egy idő után elkezdek vágyni a hidegebb időjárásra és természetesen a kabátok és sálak iránti szerelmem sem csillapítható. :)

 

A Pantone Color Institute a 2017 januárjában megrendezett New York-i divathetet követően már el is készítette az idei év őszi divatszíneire vonatkozó előrejelzését.

 

Megnyugtató és meleg színek adják a szezonális érzést. A színek között megjelenik a halvány balett rózsaszín, a friss arany lime és a fényes marina kék. A plussz varázslatot adja amikor e színeket párosítjuk a megszokott semleges szürkével, klasszikus barnával és sötétkékkel.

 

Szóval csajok merjetek kilépni a megszokott szürke-barna-feketeségből. :) Választék van bőven és ezeket a csodás színeket szuperül tudjátok párosítani és így a szürkeséget is fel lehet dobni.

 

Görgessetek lefele, mert összegyüjtöttem nektek pár szettet.

 

xx,

Emma

 

 

Source: Pinterest

Kommentar schreiben

Kommentare: 2
  • #1

    MaxiGaxi (Donnerstag, 24 August 2017 02:20)

    <3

  • #2

    Emma (Donnerstag, 24 August 2017 07:56)

    Danke Max ❤️