· 

OOTD - Which handmade sandals are the best in the world?

 

 

DE

 

In vier Tagen müssen wir leider wieder nach Wien fahren. Es war eine wunderschöne Zeit hier in der Schweiz aber irgendwann ist auch der schönste Urlaub vorbei. Gute Nachrichten sind, dass ich in Wien sofort arbeiten werde und ich habe auch schon andere Sachen geplant. Ich habe sogar zwei Neuigkeiten für euch aber die darf ich noch nicht erzählen. Seid gespannt! <3 :)

 

In diesem Post zeige ich euch mein Outfit vom Samstag in dem die Hauptrolle meine neuen Sandale spielen. Ich habe vier Jahren lang nach den prerfekten Sandalen gesucht und endlich wurde der Wunsch erfüllt. :D

 

As always ich habe im Internet gesurft, in diesem Fall auf www.etsy.com, da ich die anderen Seiten wie Asos..TopShop..Zalando..Ebay schon gecheckt aber nichts gefunden habe.  Hab´gescrollt, gescrollt...und plötzlich sehe ich die Traumsandalen.

 

Ja,warte, 31€. Es würde noch gehen, weil sie aus leder sind und traumhaft hübsch. Weniger ist immer mehr, die Sandalen sind ohne Dekoration und haben den gewünschten Gladiator Style. Leider mit dem Versand waren sie im Endeffekt 50€...da habe ich mir überlegt ob ich sie wirklich brauche. Ich habe sie auch meiner Freundin gezeigt und sie hat gemeint, sie möchte auch ein Paar, also dann konnten wir den Versand zusammen zahlen. :)

 

Also ja, love at first sight & handmade & 100% Leder.

 

Der Versand hat 10 Tage aus Griechenland nach Österreich gedauert. Nach dem ersten Tragen habe ich 1-2 Wasserblasen auf den Füßen aber nächstes mal war das Leder viel weicher, es war alles gut.

 

 

Wie ist es bei euch mit den perfekten Sandalen? Habt ihr sie gefunden?

 

Viele Bussis aus Zürich,

 

Emma

 

 


 

HU

 

Négy nap híján pontosan két hetet töltöttünk el a csodás Svájcban, azonban minden jó valamikor véget ér. Nem csüggedek, mert Bécsben ismét munkához látok és azon kívül is még csomó tervem van. Augusztus végen egyet ezek közül meg is oszthatok veletek. Majd szeptemberre is van már egy kiírt időpontom, amit szintén még nem árulok el, hogy pontosan mi az. De izguljatok velem együtt. :D

 

Ebben a posztban a szombati outfitemet mutatom be nektek, ahol fő szerepben az idén nyáron vásárolt szandálom áll. Három teljes évig kerestem egy szandált, vagy négy(?), mindegy is, a lényeg, hogy végre rátaláltam.

 

Mint mindig, böngésztem az interneten, jelen esetben a www.etsy.com oldalon, mert a többi oldalt már ezerszer lecsekkoltam... Asos..TopShop..Zalando..Ebay, de semmit nem találtam ami tökéletesen megfelelt volna a megálmodott képnek. Görgetek, görgetek, keresek, más szavakat használok a kereséshez, görgetek, erre megpillantottam az álomszandit.

 

Ahha, várjatok, 31 €. Azt mondom oké, mert bőrből van és hát teljesen megfelel a megálmodott képnek. Egyszerű de nagyszerű, semmi csicsa-micsa és a kívánt gladiátor stílus is a helyén van. Sajnos postaköltséggel azonnal felment 50 €-ra és azon a ponton kezdtem el gondolkodni, hogy megéri-e a 15 ezer forintot az álomszandi. Persze elújságoltam a barátnőmnek mi a helyzet és szerencsémre neki is megtetszett egy pár szandál, így felesben tudtuk a pk-t fizetni. :)

 

Szóval igen, szerelem első látásra & handmade & 100% bőr.

 

Másfél hétig tartott a szállítás Görögországból Ausztriába. A szandál első viselete után természetesen megküzdöttem pár vízhólyaggal,mert a bőr kötőrész és a talprész is túlságosan kemény volt. A második alkalomtól már semmi baj nem volt, a bőr egész szépen megpuhult.

 

 

Ti hogy álltok a tökéletes szandál megtalálásával?

 

Millió puszi Zürichből,

 

Emma

 

 

Top - H&M

Jeans - Mango

Bag - Longchamp

Shoes - Grecian Sandals (handmade)